Opplev glamping - glamorøs camping

Kom tett på naturen og eventyret, uten å gi avkall på komforten. Vi har plassert en gapahuk i et skogsområde med utsikt over Trondheimsfjorden. Gapahuken er lagd fra egen skog, så den er ureist, lokal og bærekraftig, i tillegg til flott og luksuriøs.

De siste årene har vi sett en betraktelig økning i glamping besøk da stadig flere mennesker verden rundt har fått øynene opp for luksus i friluft.

Etterhvert er planen å lage et stor campområde med telt og hengekøyer. Det er utrolig mange fine steder å henge opp hengekøyer her. Foreløpig har vi 5 hengekøyer til utlån, men det er også mulighet for å ta med egen. Vi har satt opp en utedo ved gapahuken, men i fremtiden skal vi ha både toalett og dusj for alle gjester i fjøset. Gapahuken er 15 kvadratmeter stor, med en dobbeltseng, to stoler og en ovn. Det er også en liten terrasse foran, hvor kan du nyte late kvelder eller morgenkaffen i ro og mak. Parkeringsplassen er bare 60 meter unna, og det er en sti opp til området. Hvis du fortsetter 300 meter gjennom skogen kommer du til gården.

I sommersesongen har vi et telt i strandsonen, med dobbelseng og ildsted i fjæra.

Forlat byens kjas og mas og kom deg ut i naturen, uten å måtte gi avkall på komfort som et hjemmelaget måltid og en varm dusj.

På gården har vi både skog, dyrka mark og utsikt over Trondheimsfjorden. Vi har også jaktrettigheter, fiskerettigheter og laksenot for deg som måtte ønske opplevelser som garantert vil falle i smak. Med vår glamping sørger vi for at du kan nyte de fine omgivelsene sammen med reisefølget eller familien.

Ønsker du mer informasjon om vår glamping? Da kan du trygt ta kontakt med oss i Tenneltunet! Vi setter pris på å dele informasjon om vårt tilbud og området rundt oss.