Spesiell overnatting i Trøndelag

Spesiell overnatting i Trøndelag

På Tenneltunet har vi et ønske om at du skal kunne bo og overnatte tett på naturen i spektakulære omgivelser i Trøndelag - Uten å måtte gi avkall på luksus som seng og dyne.

Hos oss har du muligheten for å overnatte i både gapahuk, telt og hengekøye. Vi passer perfekt for deg som ønsker en unik og spesiell overnatting!

Vi holder til på en bondegård på Lensvik i Orkland kommune, ca. 1 times kjøring fra Trondheim. Før vi kjøpte gården hadde den vært ubebodd i over 20år. Siden vår oppstart har vi sørget for kontinuerlig restaureringsarbeid for å gjenskape idyllen, men også sørge for spesielle overnattingsmuligheter du knapt har sett maken til.

Spesiell overnatting i gapahuk

Eller glamping, om du ønsker å kalle det det. Vi er stolte over å presentere noe vi mener er en av Norges koseligste gapahuker. Den er plassert med flott utsikt utover Trondheimsfjorden og vår vakre natur. Gapahuken er bygget av egen skog og har et areal på 15 kvadratmeter. Vi har også bygget en liten terrasse på fremsiden, så man kan nyte tiden både inne og ute. Vi har innredet med en stor og god dobbelseng for ekstra komfort. Dyner og puter følger selvfølgelig med. Inne i gapahuken er det også ovn, om det skulle bli kaldt eller man bare ønsker litt koselig stemning på kveldstid. Bålpannen på utsiden kan selvfølgelig også disponeres som dere vil.

Ring oss gjerne eller send en mail om du skulle lure på noe rundt overnatting i vår fantastiske gapahuk. Om dere ønsker dere en helt spesiell overnatting i Trøndelag book en natt eller to i vår flotte gapahuk!

Ønsker du overnatting på hytte?

For deg som ønsker overnatting på hytte har vi en Saltdalshytte som opprinnelig er beregnet som jakthytte, og er plassert godt ute i skogen ment for dere som ønsker å nyte stillheten i naturen, helt uten forstyrrelser. Hytta består av to små soverom og en hems, og passer perfekt for en liten familie eller et par. Saltdalshytta har utedo og aggregat slik at det er muligheter for å lade telefoner.

Hytta er tilgjengelig for overnatting også på vinterstid, men vær oppmerksom på at temperaturen kan synke ned til 20 minus.

Hytta består av to små soverom og en hems, og passer perfekt for en liten familie eller et par.

Mer enn bare overnatting

Med vår beliggenhet kan vi tilby overnatting med mange spennende og idylliske aktiviteter. Det er mange topper og variert turterreng i nærheten. Fra gårdstunet kan du gå rett opp i skogen. Du kan også leie sykkel, men også båt dersom du ønsker å teste fiskelykken.

På gården har vi både skog, dyrka mark og utsikt over Trondheimsfjorden. Vi har også jaktrettigheter, fiskerettigheter og laksenot for deg som måtte ønske opplevelser som garantert vil falle i smak.

Restaurant med gamle tradisjoner

På området finner du vår restaurant hvor vi har klart å bevare både interiør og gårdstradisjoner fra gamle dager. Å beholde gårdstradisjonene er det som ligger vårt hjertet nærmest, og vi jobber for å gjøre alt så autentisk som mulig. Her vil du kunne nyte en rekke autentiske smaksperler basert på autentiske tradisjoner fra Trøndelag. På vår meny vil selv den kresne finne sin favoritt!

Tenneltunet ønsker å videreføre Christian Thams ånd. Alt skal være autentisk og nært.Derfor har vi håndskjærte  møbler. Vårt spiseri skal være mer enn en café eller restaurant, det skal være noe helt ekte.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Tenneltunet for mer informasjon om våre alternativer for overnatting.